HEIKKI PAATELMA...


Moi. Olen Heikki Paatelma, jopa noin 53-vuotias mieshenkilö Espoosta ja kolmen lapsen isä. Käyntikortissani lukee copywriter.

Suurin osa näiden sivujen sisällöstä on kotoisin vuosien takaa, joten tämä on ikään kuin Heikki Paatelma -museo. CV:n olen yrittänyt pitää ajan tasalla, muut asiat ovat valitettavastu vähän niin ja näin. Ajan kuluessa mielipiteet pysyvät mutta linkit menevät helposti rikki.

Yhteystiedot:

Puh. 050 3888 740
heikki.paatelma@nitro.fi
Kotiosoite: Kyyhkysmäki 22 A 14, 02650 Espoo
Työ: Nitro Group Oy, Pieni Roobertinkatu 11, 3. krs, 00130 Helsinki, www.nitro.fi

Facebook
Youtubessa
Instagram
Twitter
CV

...KERÄÄ ...TEKEE NÄITÄ

Kerään monenlaisia asioita.

Ensinnäkin kerään vihreitä herätyskelloja. Niitä on takan päällä viisi kauneita ja iso määrä pahvilaatikossa vintillä.

Sitten kerään Helsinki-aiheisia kirjoja. Jostain syystä omasta synnyinkaupungista kertovat kirjat ovat mielenkiintoisia ja usein myös todella kauniita.

Ennen keräsin myös yhdistelmänimiä. Siis esimerkiksi sellaisia kuin Paula-Kaisa Takalo-Kasuoja (nimi muutettu). Mutta sitten kävi niin, että kaikki eivät ymmärtäneet asiaa ja jätin sen sikseen.

Näille sivuille olen aikoinaan kerännyt kuvia erikoisista ohjeista ja kylteistä. Tässä esimerkkinä yksi sellainen. Kuvan lähetti siskoni Päivi ja se on otettu joskus kauan sitten Kolmårdenin eläintarhan jääkarhuhäkin luota. Kylttejä löytyy täältä.... ON TEHNYT NÄITÄKIN


Early Jack (1/2008)
Early Jack - Meet the Real Seoul Men (4/2008)
Finnairin Summerihinnat (5/2009)
Finnair Cargo in 6 minutes (4/2010)
Volvo Service 2.0 (3/2011)


K-Plussan ja Nuoren Suomen radiomainos (2006)
K-Plussan aktivointihäntä (2006)
Hekun radiomainos Radio TEQUILASSA (2006)
Pohjola - Peralla ei seiso (2005)
Pohjolan Bisnes-enkelit (2006)

Ihan itse tehdyt:-)
Kriske Kunnaksen vaalisivut (1/2003, archive.org)
Paatelmat  (2/2003)
Hyvinkään Sähkö (2007 ->)

...KIRJOITTAA

Kirjoitan kylllä kaikenlaista, mutta päiväkirjan pitäminen näillä sivuilla on lopetettu kauan sitten. Mutta jos haluat jostain kummasta syystä katsoa, mitä tein monta vuotta sitten, niin tässä on päiväkirjaa:

6.11.2007
En minä ehdi mitään päiväkirjaa pitämään, kun kaikki aika menee Facebookin kanssa pelatessa.


18.6.2007
Iltaa. Kello lähestyy puolta yötä ja ulkona on aika hämärää. Juhannukseen on viikko ja kesä on parhaimmillaan. Tai oikeastaan parhaimmillaan kesä oli pari viikkoa sitten, sillä se aika, kun puut puhkeavat kukkaan ja pensaat tuoksuvat huumaavasti, on sitä parasta vaihetta. Ja kun sinne jonnekin sijoittui vielä hellettä ja aurinkoa, tuntui silloin parhaalta. Mutta ei tässä vikaa ole nytkään...

Päiväkirja jatkuu täällä

...KUVAA


Kesällä 2006 Pariisissa.

Lisää kuvia

...PALJASTAA

Sain joskus kauan sitten sähköpostin täynnä kysymyksiä ja vastauksia. Pyydettiin vastaamaan itse samoihin kysymyksiin ja lähettämään postin sitten eteenpäin. Tein niin.

Ja nyt sitten esittelen itseni vastaamalla kysymyksiin uudestaan. Teen sen mielelläni - sen verran olen aina ollut exhibionisti.

Jotkut kysymyksistä ovat mielestäni aika turhia, mutta annan niiden olla, jotta en antaisi sitä kuvaa, että valitsisin vain mieluisia kysymyksiä. Osa vastauksista on suunnilleen syksyltä 2001, osa vähän tuoreempia. Kaikki tiedot eivät siis enää pidä paikkaansa. Minä olen esimerkiksi sillaikaa muuttunut ihmisenä täysin...


Tästä.

TAKAISIN YLÖS