Tervetuloa laulamaan 17.5.2012!

Video 1 "Kuorolaiset"
Video 2 "Kvartetti"

Meille tuli Anitan kanssa mieleen, että minkähänlainen "kuoro" siitä syntyisi, jos me Paatelma-serkut siippoinemme laulaisimme. Jotta saisimme tuon selville kutsummekin teidät kaikki laulamaan ja soittamaan Espoon Lintuvaaraan (meidän isän ja äidin luokse) helatorstaina 17.5.2012 n. klo 15.00. Tuo "serkut ja siipat" on vain tämän kokoontumisen nimi eli muutkin kuin serkkumme ja heidän puolisonsa ovat tervetulleita.

Ottakaa mukaan lauluja ja soittimia. Lauluista oli hyvä olla aika monet kopiot. Jos teillä ei ole mahdollisuutta kopioida niitä, niin lähettäkää ne minulle etukäteen kopioitavaksi.

Jotta tuo tarjoilupuoli ei näyttelisi tällä kertaa niin suurta osaa, järjestetämme nyyttikestit. Saa tuoda mitä haluaa, mutta pakko ei ole tuoda mitään. Me keitämme kahvit ja teet.

Toivoisimme jonkunlaista ilmoittautumista, mutta ilmoittautumattakin saa tulla. Ilmoittautua voi esim. sähköpostilla: seijan.sahkoposti ät gmail.com tai puhelimella. Laitamme serkuillemme lisäksi puhelimella viestin tästä tapahtumasta. Viestistä serkkumme saavat sitten puhelinnumeromme lisätietojen kysymistä tai ilmoittautumista varten.

Toivomme suurta osanottoa ja jos hyvin menee, voisimme kokoontua myöhemmin uudestaan.

Let's make Music!

Terveisin Seija ja Anita